Schoolbus

Ouders kunnen tegen betaling hun kinderen laten meerijden met de schoolbus. De kosten bedragen voor het eerste kind € 150,00 en voor twee kinderen € 250,00 per jaar. Gaat uw kind b.v. in de winter een paar weken mee, dan betaalt u per kind € 8,00 per week. Kinderen die normaal niet meegaan, kunnen tegen een vergoeding van € 1,50 per dag met de bus mee.

Graag van tevoren even contact opnemen met de chauffeur(s). Kinderen die bij een vriendje of vriendinnetje gaan spelen, moeten wel even een briefje aan de chauffeur(s) geven.

Voor opgave van leerlingen die ook met de bus mee willen en voor opgave van chauffeurs, kunt u contact opnemen met Anne Marie Boels.

Schoolbusweetjes

• De schoolbus rijdt op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend.
  • De schoolbus rijdt dus niet op de woensdag- en de vrijdagmiddag.
  • Op maandag en dinsdag rijdt Marten Minkes.
  • Op woensdag ochtend, donderdag en de vrijdagochtend rijdt Alberta Roodzant.
  • Wij verwachten van u dat u uw kind(eren) meehelpt bij het in- en uitstappen van de schoolbus en bij het om en af doen van de gordel.
  • Wilt u uw kind(eren) af en toe mee laten rijden, geef dit dan de avond van te voren vóór 20.00 uur door aan de desbetreffende chauffeur.
  • De factuur voor het vervoeren van uw kind(eren)  krijgt u achteraf, dus geen contant geld meegeven aub.
  • Er wordt niet gegeten en gedronken in de schoolbus.
  • De schoolbus rijdt een volgens een vast rooster. Maakt u hier gebruik van en is/zijn uw kind(eren) ziek of gaan op de fiets naar school, geef dit dan door aan de desbetreffende chauffeur.
  • De chauffeur bepaalt welk kind op welke plaats in de bus komt te zitten. Hij/zij is verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van uw kind(eren).
  • Als uw kind ’s middags niet mee gaat met de schoolbus laat de chauffeur dit dan weten.
  • Als de schoolbus ’s middags twee ritten rijdt, blijft een deel van de kinderen buiten op het plein spelen. Peuters gaan altijd met de eerste rit mee.
  • De schoolbus heeft recht op de beste parkeerplaats bij school, dit is voor het parkeerbord.
  • Bij ziekte van 1 van de chauffeurs is er geen vervanging! U wordt dan zsm op de hoogte gesteld.