Overblijven

Onze school biedt de mogelijkheid voor tussenschoolse opvang. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt dit overblijven verzorgd door overblijfkrachten. In principe blijven de kinderen die verder van school wonen over. Er kunnen zich uiteraard situaties voordoen dat ook kinderen dichterbij school moeten overblijven (b.v. beide ouders werken, oppas ziek, etc.).

Per keer vragen we een kleine bijdrage van € 1,00 per kind per dag. Het geld zal besteed worden aan een vergoeding voor de overblijfkrachten, voor een extraatje voor de kinderen (drinken, een toetje o.i.d.) en voor speelgoed waarmee de kinderen tussen de middag kunnen spelen. Om alles rustig en gezellig te laten verlopen, hebben we enkele regels opgesteld, waaraan iedereen zich dient te houden. Eens in de 3 maanden krijgt u een rekening.